Beste boulers,

Als er onder jullie mensen zijn die lid zijn van de Rabobank, willen jullie dan je stem uitbrengen op onze club PC-Schoonebeek? Dit kan nog tot 27 september. Zie de laatste nieuwsbrief voor informatie.

 

Onderstaand de inloglink van de Rabobank.

          PCS logo
Met vriendelijke groet,

Peter Philippo
Uw secretaris

https://bankieren.rabobank.nl/online/nl/deeplinking/membership-clubsupport/start?o_ref=aHR0cHM6Ly93d3cuc3RhcnRwYWdlLmNvbS8%3D&page=https%3A%2F%2Fwww.rabobank.nl%2Fleden%2Fclubsupport&qsl_reqcnt=1

PETANQUE CLUB SCHOONEBEEK

Jeu de Boules

Informatie over PETANQUE CLUB SCHOONEBEEK. Sport en ontspanning voor Jong en Oud. Jeu de Boules of liever gezegd Pétanque is een sportieve bezigheid voor iedereen. Dit kan bij de P.C.S. echter ook op wedstrijd niveau worden beoefend. Onze clubavonden zijn op dinsdagavond en donderdagavond vanaf 19.30 uur.

Ons doel

Het bestedingsdoel is: de waterhuishouding upgraden op de boulesbanen (drainage). Tevens willen we een nieuwe toplaag op de banen. En eventueel nog de overkapping vernieuwen.

Vorig jaar

De banen worden nu nog verlicht door middel van gas ontlading lampen. deze gebruiken veel energie. We willen de verlichting aanpassen naar LED verlichting

36 stemmen ontvangen in 2021

Versterken van lokale gemeenschappen