NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2014

 

VAN HET BESTUUR

 

Langzaam maar zeker was de zomer voorbij en werd het herfst Wat het weer betreft hebben we zeer zeker niets te klagen. We hopen dat het nog een poosje mooi en droog weer blijft. Per slot van rekening moet er nog een toernooi gespeeld worden en wel op zaterdag 1 november. Dan wordt de eerste wedstrijd van het sextetten toernooi gehouden. Er hebben zich 15 teams ingeschreven, van onze vereniging 2. Dus het wordt die dag een volle bak op de baan. Dineke, Bertus en Tijmen doen de kantine en omstreeks de middag komt er nog wel enige hulp bij omdat er n van onze teams dan al klaar is.

We hopen op mooi weer en een gezellige dag.

 

Op de laatste clubavond in november, de 25ste dus, neemt Leidy weer een grote voorraad kaarten voor kerst en oud en nieuw mee. We weten allemaal dat ze prachtige kaarten maakt, dus neem maar wat extra geld mee om kaarten te kopen.

 

Het is niet de gewoonte om reclame voor het een of ander te maken, maar ik wil nu toch even de toneeluitvoering van een van onze leden, Ferry Hartong, onder de aandacht te brengen. Vorig jaar hadden een paar leden toegezegd, dat ze naar de uitvoering zouden komen en het was een teleurstelling voor hem, dat er op de bewuste avond niemand was.

Wij weten op dit moment nog niet wanneer de uitvoering is, maar het zou leuk zijn, als er t.z.t. een groepje leden naar de Loo gaat om Ferry in een heel andere persoon te zien. In de volgende nieuwsbrief hierover meer.

 

Op zaterdag 22 november wordt er een snerttoernooi georganiseerd. Daarvoor zorgt Ans. In de witte map in de kantine ligt een lijst om je op te geven. Maar dat weten jullie al, want jullie hebben per mail een brief gekregen. Ze zal nog wat mensen benaderen om een pan vol snert te koken voor die dag.

 

In oktober is een afdelingsvergadering geweest. Gerrit is hier naar toe geweest. Veel nieuws had men daar ook niet te vertellen. Er is wel gepraat over de nieuwe plannen die de bond heeft voor wat betreft toernooien. Dit wil men in competitieverband proberen op te zetten. Als alles duidelijk is, horen jullie hierover wel meer.

 

De voorbereidingen voor de Midwinterhoorn wandeling is in volle gang. Deze keer wordt het gehouden op de zondag na kerst. De Raad van Kerken organiseert op de zondag vr kerst weer een soort kerstreis, net als een paar jaar geleden.

 

Binnenkort zit er in de witte map ook weer een lijst, waarop jullie kunnen invullen of je voor het komende jaar een wedstrijdlicentie of een clublicentie wil hebben.

 

Het is nog wel vroeg, maar ik meld het toch maar even. Op dinsdagavond 16 december wordt er weer een clubavond in kerstsfeer gehouden. Ook de partners zijn dan welkom. In de volgende nieuwsbrief kunnen jullie hierover meer lezen.

 

AANMELDING/AFMELDING LEDEN

Gelukkig geen afmeldingen en helaas geen nieuwe leden.

 

DE ZIEKEN.

Er zijn geen ernstig zieken binnen de gelederen van de club.

Harry Bos knapt langzaam maar zeker weer op. Hij komt zo nu en dan op de woensdagmorgen even op de baan. Een goed teken.

Corina Hoek is de laatste tijd niet geweest. Ze vertelde, dat ze s avonds vaak te moe is om weg te gaan. We hopen dat het snel weer beter met haar gaat.

Ook met Johan van Dijk gaat het nog niet geweldig. Soms duurt het erg lang voor je na een operatie zoals hij heeft gehad, er weer boven op bent.

 

TOERNOOIEN IN DE REGIO IN NOVEMBER

01 11 - V.C. 1ste dag Schoonebeek - sextetten

09 - 11 - Snerttoernooi Assen - doubl.

15 - 11 - V.C. 2e dag Emmen - sextetten

29 - 11 - Capucijners toernooi Noordscheschut - doubl.

 

22 november snerttoernooi op eigen baan.

 

Schoonebeek, Postbus 25, 7760 AA Schoonebeek.

Tel. tijdens clubavonden: 06-31289422, Bankrek. NL60RABO0136702627

Website: www.pcs-site.nl